Prananatha & Driesco samen naar Spanje

In België zitten ze op vogelvlucht 3km van elkaar, voor de Spaanse markt slagen ze handen in elkaar. Niet enkel logistiek kunnen ze elkaar aanvullen, nu beide trendsetters gaan samenwerken op de Spaanse markt kan een mega-assortiment aangeboden worden voor zowel in- als outdoor. Op 8 november gaat 700m² woonplezier open in Moraira aan de Spaanse kust.

Eigenlijk waren we achter de schermen beiden dezelfde voorbereidingen aan het treffen” steekt Kurt Claes (Prananatha) van wal. “Op basis van onze bezoeken en bevindingen is het voor Prananatha een kans om ons ganse assortiment te tonen aan de Spanjaarden, Duitsers, Engelsen en vele andere Belgen in Spanje. We vonden een groot leuk pand van 700m² zonder al te veel werk aan en met een grote parking. De werken aan het gebouw zijn lopende, de containers met onze producten onderweg”.

Toen ik vernam dat Dries (Driesco) ook met het idee speelde om ginds van start te gaan was een koffie en een goed gesprek voldoende om de handen in elkaar te slaan. Als we beiden ons assortiment op de Spaanse markt gooien gaan we daar nog leuke tijden beleven”, aldus Kurt

Wij zijn al een tijdje actief in Spanje en om eerlijk te zijn, voor ons is het daar een paradijs. Men leeft er buiten en automatisch spendeert men dan meer aan buitenmeubilair-, keukens, enz.. Het enige wat ons nog tegen hield was een vertrouwenspersoon om daar onze winkel te runnen en onze leveringen en plaatsingen te doen. Die vonden we in de persoon van Mark Baele en hij zal ook de sleutelfiguur zijn in dit verhaal. Momenteel werkt zijn ploeg keihard om alles klaar te krijgen voor de opening en Mark zal ook de dagelijkse leiding voor zijn rekening nemen. Wij staan logistiek sterk en kunnen zeer snel ter plaatse zijn om onze stock aan te vullen, anderzijds heeft Prananatha een waanzinnig mooi assortiment dat in combinatie met onze steigerhouten meubelen een mega leuk effect geeft. Voorlopig gaan we nog geen steigerhouten meubelen verhuren in Spanje. We kijken even de kat uit de boom hoe dit loopt de komende maanden”.

MAKUMA powered by Prananatha & Driesco

Calle Cabo Estaca de Bares 1
03724 Moraira-Teulada (Alicante)